Gör plats för din hobby i inredningen

Alla vill vi ju att vår inredning säger något om vem vi är. Men detta händer ju inte alltid av sig själv utan kräver lite eftertanke. Ett sätt att nå detta mål är att tänka lite på hur du kan göra plats för din hobby i inredningen. Här kommer några snabba tips om detta.

Använd hobbyobjekten direkt

Det enklaste och mest självklara sättet är att använda de riktiga föremålen från din hobby i inredningen. Detta kommer självfallet fungera bättre för vissa hobbys än andra. Och din hobby exempelvis råkar vara akvarium är ju det redan gjort då det troligtvis står framme i ett av rummen. Men om din hobby istället är cykling kan du hänga upp en cykel som en väggdekoration. Det är bara fantasin som sätter gränser här.

Avbildningar av din hobby

Ett annat sätt är att avbilda din hobby på något sätt i inredningen. Om du till exempel gillar att gå ut och vandra kan du leta fram bilder från de vackraste platserna du stött på under vandringarna och låta dem tryckas upp som canvastavlor. Beroende på vilken hobby du har kanske du också kan hitta motiv relaterat till den i form av prydnadssaker eller liknande.