Inredning vid badrumsrenovering

Att renovera badrummet har många fördelar. Om du inte ändrat badrummet sedan inflyttningen har du vid en renovering chansen att göra badrummet till ditt eget. Du får då chansen att välja den inredning du tycker om, även när det kommer till toalettstol, handfat och liknande. På Sköna Hem hittar du gott om idéer till design i mindre badrum. Där kan du läsa om allt från handdukar och vaser till kakel. Ta tid på dig att välja saker du kommer att trivas med. Om du trivs i ditt badrum blir det så mycket skönare att ta långa, varma bad och duschar.

Tjusningen med ett snyggt badkar

Om du har plats till ett badkar bör du välja ett sådant. Ingenting slår ett varmt bad under kalla vintrar och ruggiga höstdagar. Comfornette tillverkar flera typer av badkar med snygg design och bra komfort. De har både fyrkantiga och rundade modeller i svensk design. Om du är osäker på om ni ska ha ett badkar eller en dusch kan du istället välja ett duschbadkar, då får alla vad de önskar. För extra härliga bad är ett massagebadkar en fantastisk idé. Ett snyggt badkar med detaljer så som fötter i kombination med en passande blandare kan göra susen för din badrumsdesign.

Dekorera med gröna växter

Många av oss tror inte att gröna växter hör hemma i ett badrum, men faktum är att det finns de växter som trivs riktigt bra i fuktiga utrymmen. Elle ger dig tips och inspiration på hur du kan placera växterna i badrummet. En ampel är en snygg inredningsdetalj som du kan hänga upp i olika nivåer för en häftig känsla. Du kan också ställa en växt på en piedestal, vilket blir riktigt snyggt. Vi spenderar ganska mycket tid i våra badrum och vad får en att trivas om inte fina växter? Det är bara din fantasi som sätter gränserna.