Tapetsera om därhemma – välj något unikt

Det är ett välkänt faktum att din heminredning påverkar din mentala hälsa. En del hävdar till och med att hur du inreder ditt hem skulle vara en reflektion av vad som händer inom dig. Den kända professorn och fysikern Albert Einstein ska ha påstått att om skrivbordet representerar huvudet, så har han hellre ett stökigt än ett tomt.

Det här med inredning är väldigt individuellt. En del samlar på sig alla möjliga dekorationer, medan andra föredrar den minimalistiska stilen. Så kanske är inredning varken ett tecken på hälsa eller intelligens. Vi kan istället dra slutsatsen att det visar din personlighet. När du bjuder in någon till ditt hem är det ju precis det som du vill uttrycka.

En vägg för alla smaker

Självklart går det även trender inom heminredning. Inte minst färger och mönster på tapeterna. Dessa kan förstås lätt börja se gammalmodiga. Av den anledningen har det blivit populärt att designa sina egna tapeter. Det går garanterat inte ur tiden, eller åtminstone inte så länge du bor där. Med Walldorado behöver du inte längre rama in och hänga upp dina foton på väggen, eftersom du kan skapa själva taperna av dina bästa bilder.