Populära inredningsstilar

I takt med alla typer av inredningsprogram på TV så har vi börjat att inreda allt mer hemmavid. För vissa så är det ingen större skillnad utan detta intresse har alltid varit stort och man älskar att hålla på hemma med att prova olika populära inredningsstilar. Andra kanske drivkraften inte är lika stor utan man nöjer sig med att det är funktionellt och att man trivs i det hus man bor.Vi tänkte vi skulle beskriva några av dessa stilar i denna artikel och vi har hämtat inspiration får flera olika sajter online och speciellt denna som ger bra information om vilka bloggar som kan vara aktuella att kolla upp för respektive inredningsstil. Nätet är en källa till mycket inspiration i dag, så surfa runt och kolla vad som är trendigt just nu om du känner att du inte får till din inredning hemma.Nåväl här kommer två inredningsstilar som vi fastna för och vill berätta lite mer om:

Marine Style

Med mycket blåa nyanser på ren och vit bakgrund är vad Marine Style kännetecknar. Man ska bli påmind och himmel och hav, detaljer som har med båtliv och skärgård att göra förstärker känslan avsevärt. Detta passar i de flesta hem och man behöver inte bo på Västkusten för att inreda sitt hem i marin stil.

Vintage / Retro

Att återvinna och göra sitt hem retro är mycket populärt, man känner också att man gör något för miljön då man renoverar ett gammalt loppisfynd som få nytt liv och ställs in i ett sammanhang. Man kan hitta mycket på loppisar men också online, där Blocket kan vara en guldgruva för dig som letar gamla saker.