Få hjälp med fönsterputsningen där hemma

Om du bor i ett hus med endast en våning är det inga problem att putsa fönster själv. Det kan dock vara skönt att låta någon annan göra det åt dig. Men om du bor i ett hus med flera våningar är det betydligt jobbigare, rent av farlig att göra det själv.

Att klättra på stegar och putsa fönster flera meter upp i luften utan någon säkerhetsanordning är ingenting som vi skulle rekommendera. Då är det bättre att ta in ett proffs som gör det åt dig.

Höga Höjder är ett företag som bland annat erbjuder fönsterputsning. De följer gällande lagstiftning och alla deras medarbetare är EU-certifierade och utbildade att arbete på hög höjd.

Subventionerade tjänster

Om du till exempel vill anlita en fönsterputsare att ta hand om dina fönster kan du använda dig utav ROT-avdraget. Du behöver inte göra någonting själv utan företaget som utför arbetet drar av det på det totala priset. Sedan får du en faktura med det korrigerade priset. Det kan knappast bli enklare än så.

Vill du ha hjälp med andra tjänster runt huset kan du använda ROT-avdraget till ett totalt värde av 50 000 kronor per år och person.