Är det dags för en ny lägenhet?

Med ändrade behov genom livet kan du behöva att hitta ett nytt boende. Därför finns bytessidor på nätet där du kan se dina möjligheter att hitta ett boende som passar dig.

När du skaffar familj eller när barnen flyttar ut kan du behöva en större eller mindre boyta. Genom att byta din lägenhet har du också möjligheten till att hitta ett större eller mindre boende i det läge du önskar.

En sida för att hitta din nya lägenhet

Tänk att det finns de som drömmer om just din lägenhet och vill byta med dig. Genom att matcha ett byta kan du uppfylla två drömmar på samma gång. När du registrera dig på en bytessida kan du skapa din profil och hitta lägenheter som stämmer överens med dina behov och önskemål.

Hur det fungerar

När du väl registrerat dig på sidan skapar du en profil för den lägenhet du har i dag samt vad du söker efter i ditt nya boende. Efter att du fyllt i dina önskemål kan du direkt se vilka aktuella lägenheter som matchar dina önskemål. Kontakta ägaren till din lägenhetsmatch för att planera in en visning och slutligen ordna ett byte. Vad väntar du på? Registrera dig och hitta din nya drömbostad idag.