Konstslöjdsalong 2010

Arkitekturmuseet visar ju inte bara arkitektur längre utan också form och design och imorgon öppnar en ny formutställning – Konstslöjdsalong 2010. En jury har valt ut 144 verk av vitt skild karaktär till denna djupdykning i vad landets konstslöjdare sysslar med just nu. Gillar du hantverksbaserad formgivning är utställningen ett hett tips.

Lampa av arkitekten Andreas Martin-Löf.

Wig bag – all I need is my head, av Pia Ingelse.

One Response to “Konstslöjdsalong 2010”

  1. [...] If ever you want to toss all your old Barbies (or other dolls), think twice before doing so. Take a look at the images below and you’ll see just why you might regret your artsy-less gesture! All that hair could be transformed into a Wig Bag, just like Pia Ingelse did! A gracious, tres chic bag. Now if we came down to the wearability question, I’d say no. How about you? (PI via) [...]

Leave a Reply