Hur du enkelt kan få din inredning till ett billigare pris.

De allra flesta av oss vill ständigt förnya vår inredning och följa trender, vare sig det gäller en ny soffa eller nya gardiner, men den vanligaste ursäkten är att man inte har råd. Det beror självklart lite på vad för inredning man är ute efter, om man letar efter någonting dyrt som en soffa så är det klart att priset ofta kan skena iväg, men det finns saker man kan göra för att hitta billigare inredning som fortfarande håller hög kvalitet.

Second-hand

Man behöver inte direkt köpa örngott och lakan på second-hand om man är orolig över vem den förre ägaren var. Men gardiner och prydnadsföremål är utmärkta att hitta på second-hand butiker eller loppmarknader. Det som är bra med second-hand är att föremålet används istället för att kastas bort och att det kan vara en hel del billigare än att köpa nytt.

Handla på nätet

Det positiva med att handla på nätet är att du i lugn och ro kan gå igenom hela sortimentet och se olika färger och modeller i komforten av ditt eget hem. De levererar oftast din beställning också så du slipper åka till en affär och krånglet med att skaffa släpkärra ifall det gäller en större möbel, oftast så är det enda du behöver göra att beställa och vänta.Det finns företag som Ellos som har funnits med länge och har gedigen erfarenhet av först postorderhandel och nu näthandel, och dessa företag erbjuder många gånger fina rabatter, som till exempel procentrabatter eller gratis frakt, att ta tillvara på.

Second-hand på nätet

Sidor som Blocket eller Tradera är utmärkta för att hitta inredning som inte kostar skjortan. Återigen så behöver man inte köpa allting second-hand men en prydnadssak från Tradera eller en soffa från Blocket kan spara dig många kronor. Det kan även finnas grupper på Facebook för just din stad där folk byter , skänker eller säljer inredningsföremål, detta är bra därför att det då inte är långt att åka till den som säljer och därför heller inte så himla tidskrävande.