Lanvin och Lisa Bengtsson

Bilderna från Lanvins kollektion för H&M har börjat sippra ut och för första gången känner jag att det är värt att köa för att lägga vantarna på godbitarna. Hoppas nu bara att det kommer att vara fina material. En bild fick mig dock att haja till lite, ser inte det här mönstret väldigt mycket ut som Lisa Bengtssons Baronnessa?

Likheten syns bättre när bilden är större, kolla här.

3 Responses to “Lanvin och Lisa Bengtsson”

  1. Annika says:

    Kul att du skrev om det! Jag tänkte detsamma när jag såg bilden. Jag tycker inte att mönstret var helt lyckat på klänningarna dock. Jag gillade de svarta klänningarna. :)

  2. Håller med, det är verkligen sjukt likt! Mairo gjorde en modeinstallation i höstas, de draperade klänningarna påminner också lite. Även om några av dem som fastnade på mina bilder var långklänningar. http://trendenser.se/2010/august/inredningsmode-tolkat-av-mairo.html

  3. Andreas says:

    It’s your design? Beautiful!

Leave a Reply